markbyggnad_slider
infra_slider
svetsning_slider

Maarakennus Sjöberg on asiantuntijasi maan- ja infrarakennuksen saralla. Muovihitsaus on erikoisalaamme, joka on tuonut meille monta kiinnostavaa hanketta Raaseporin seudulla.

Meillä on vajaat 10 työntekijää ja laaja yhteistyökumppaneiden verkosto. Meidän asiakkaamme arvostavat organisaatiokykyämme, ja otammekin mielellämme päävastuun erikokoisten projektien vetämisestä. Toimintamme nojautuu tukevasti kolmeen osa-alueeseen: maarakennukseen, infrahankkeisiin ja muovihitsaukseen. Teemme yhteistyötä sekä yksityishenkilöiden ja yritysten, että kuntien ja teollisuuden kanssa.

Jos toimitus sovitussa ajassa ja laatutyö ovat teille tärkeää, otamme mielellämme vastuun projektistanne alusta loppuun. Tiesittekö että sekä miehemme että koneemme liikkuvat yhtä tottuneesti maalla kuin saaristossakin?

Palvelumme

Maarakennus

Meillä on monipuolinen koneparkki joka soveltuu erilaisiin hankkeisiin. Huolimme siitä, että jokainen hanke ja työvaihe hoituu vaivatta alusta loppuun, myös saaristossa.

Infra-hankkeet

Meillä on pitkä kokemus infrahankkeista. Olemme tehneet m.m. katujen saneerauksia maa- ja vesirakentamisen ohella, usein putkilinjatöiden yhteydessä. Vesi-, viemäri- ja salaojaputkien asentaminen on myös meidän erikoisalaamme.

Muovihitsaus

Muovihitsaus on erikoisuutemme. Meillä on muovihitsauksen sertifiointi ja yli 10 vuoden kokemus erikoishitsauksista eri hankkeista. Meillä on valmiudet erikokoisille julkisille ja teollisille hankkeille.

Referenssimme

Rantakiinteistö Tammisaaren saaristossa

Vapaa-ajan kiinteistö Inkoossa

Rantakiinteistö Hangossa

Tammisaaren ja Karjaan välinen yhteisjohto Raaseporin kaupungille