Maanrakennus

Maanrakennusta Hangossa, Raaseporissa, Lohjalla ja Inkoossa – Sekä maalla että saaristossa koko Länsi-Uudellamaalla

Kaivuut

Valmistelemme uusia tontteja, kaivamme ja asennamme maanalaisia putkia ja kaapeleita, valmistelemme kohteita salaojitusta varten ja teemme pihojen uudistustöitä sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille ja kunnille. Konekannastamme löytyy iso määrä koneita, 1,7 tonnin minikaivureista 28 tonnin kaivureihin, jotka soveltuvat isoihin projekteihin. Teemme kaivuutöitä myös saaristossa, missä rakennamme uimarantoja, veneiden vesillelaskuramppeja, satamalaiturien reunoja ja aallonmurtajia.

Perustustyöt

Suomessa taloja rakennetaan neljän eri perustuksien päälle: betonilevy, ryömintätilainen perustus, kellari ja pilari/sokkelipohja. Vapaa-ajan asuntoja rakennetaan usein sokkelipohjalla. Suunnittelemme, kaivamme ja asennamme sepeliä katkaisemaan kapilaarista vedennousua ennen perustuksen valausta.

Purkutyöt

Onko omistuksessasi kohde, joka kaipaa purkua? Kun rakennus on purettu, hävitämme ja kierrätämme myös purkumateriaalit. Asianmukaisilla ja tehokkailla koneilla työt suoritetaan nopeasti ja pääset eroon ongelmajätteistä saman tien.

Viemäröinti/Salaojitus

Mikäli perustaa tai kellaria kuormittaa kosteus joko pohjaveden nousun, sadeveden kertymän tai lumen sulauksen takia, salaojitus on todennäköisesti paras tapa ratkaista ongelmaa. Salaojitus vähentää kosteuden kuormitusta talon perustaan johtamalla vesi pois talosta. Palvelutarjontaamme kuuluu sekä omakotitalojen että taloyhtiöiden ja isojen rakennuksien salaojitus ja viemäröinti. Huolehdimme sekä oikean maakankaan, soran ja putkien valinnasta, että pihan siisteydestä projektin loputtua.

Ruoppaukset

Ruoppaus tarkoittaa maa-aineksien ja lietteen poistamista vesialueen pohjasta. Suoritamme ruoppauksia koko rannikkoalueella ja myös saaristossa proomulla. Muista, että ruoppaustyö on ilmoituksen- tai luvanvarainen. Linkki ilmoituslomakkeisiin löytyy Ympäristöhallinnon verkkosivuilla.

Kuljetukset

Hoidamme kohteidemme maa-aineksien kuljetuksia molempiin suuntiin, mutta meiltä voi myös tilata kaikenlaisia kuljetuspalveluja erikseen. Konekantaamme kuuluu sekä vaihtolava-autot että lavetti- ja kasettiautot. Omien kuorma-autojemme vuoksi pystymme tekemään nopeita toimituksia ja sopeuttaa aikataulu asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ilman tarvetta aliurakoitsijoihin.

Maa-ainesten myynti

Meiltä voit urakoiden lisäksi myös erikseen tilata isoja tai pieniä määriä soraa, mursketta ja useita muita maa-aineksia. Toimitamme tuotteet joko nuppikuormana, yhdistelmäkuormana tai suursäkeissä.

Valikoimaamme kuuluu:

  • Murske
  • Sepeli
  • Makadam
  • Hiekka
  • Singeli
  • Soraa salaojitukseen
  • Kuorikate
  • Luonnonkivi
  • Multa